Haartransplantatie kosten in Boedapest, Hongarije

Haartransplantatie kosten / prijzer Boedapest, HongarijeHaar kliniek – FUE haartransplantatie in het buitenland

In onze haren kliniek maken we gebruik van de nieuwste technologie. FUE haartransplantatie kosten veel lager in Boedapest, Hongarije. U kunt ongeveer 50% te besparen op uw lokale behandeling kosten! FUE is pijnloos en litteken-free procedure! Het is een minimaal invasieve haartransplantatie methode.

Wat kost FUE haartransplantatie Hongarije?

Hoeveel kost haaruitval operatie in Budapest?

Patiënten betalen ongeveer €0.79 per haar. Pakketten beginnen vanaf €2.000. Accommodatie en overdracht vrij zijn van 3000 haar implantaten. Een echte haartransplantatie alternatief voor Istanbul, Turkije!

Kies je bij een haartransplantatie voor Turkije of voor Hongarije?

Turkije is al geruime tijd een toevluchtsoord voor betaalbare chirurgische haartransplantaties en voor behandelingen voor het herstel van het haar, maar Hongarije is de laatste tijd in opkomst en dit is zeker op het gebied van medisch toerisme een waardige tegenstander. Degenen die eerder vooral Turkije als een bestemming voor hun haartransplantatie beschouwden, hebben hun aandacht nu verlegd naar de Hongaarse haarklinieken die, ten opzichte van de haarklinieken in Turkije, een aantal voordelen bieden.

In dit artikel zullen we de redenen met je bespreken waarom wij geloven dat Hongarije, vooral als je in Europa woont, jouw beste keuze is voor een haaruitval operatie of een behandeling voor het herstel van het haar. Bestudeer de onderstaande afbeelding, die werd gemaakt door MEDIGO, het portal voor medisch toerisme om een overzicht te krijgen over de gemiddelde kosten van een haartransplantatie.

Keuze uit haarklinieken in Istanbul versus Boedapest

Budapest heeft niet zoveel haarklinieken als Istanbul waaruit je kunt kiezen, maar er is ook zeker geen tekort aan haarklinieken in Boedapest (maar liefst 350 haarklinieken). In feite is Boedapest één van de grootste centra voor haartransplantatie in de Europese Unie. Het EU-lidmaatschap van Hongarije maakt het voor Hongarije mogelijk om inwoners van Europa een breed scala aan medische diensten, variërend van haarimplantaten tot tandheelkundige implantaten, aan te bieden.

De prijzen voor haartransplantatie en patiëntenrechten

Wat prijzen betreft, staan Hongarije en Turkije op gelijke voet, wat betekent dat de prijzen 60-70% lager zijn dan in sommige haarklinieken in andere Europese landen. In tegenstelling tot Turkije is Hongarije wel gebonden aan strikte Europese voorschriften op het gebied van gezondheidszorg en consumentenbescherming. Dit betekent dat jouw rechten als patiënt en als consument worden beschermd. Aangezien Turkije geen lid is van de EU en buiten de rechtsmacht van de EU-wetgeving valt, ontvang je mogelijk niet hetzelfde niveau van bescherming als die die onder de paraplu van de EU-wetgeving zou gelden.

Hongaarse haarklinieken zullen op basis van transplantaten de prijzen voor haartransplantatie opgeven en de prijzen worden meestal van tevoren vastgesteld, waardoor je niet voor verborgen kosten komt te staan. Hetzelfde kan niet worden gezegd over Turkije, waar sommige klinieken je opereren tegen een bepaalde prijs, om er later achter te komen dat er toch verborgen kosten zijn verbonden aan de procedure. Hoewel er inderdaad ook Turkse klinieken van wereldklasse zijn, moet je misschien wat meer onderzoek doen om die klinieken, die misschien niet zo eerlijk zijn als ze in eerste instantie lijken, te vermijden. Doe je huiswerk, neem die weloverwogen beslissing en bekijk de resultaten van de haartransplantatie!

Veiligheid en afstand naar het Nederland

Hongarije heeft ook het voordeel dat het een veiligere optie is dan Turkije. Met de politieke onrust, demonstraties, migratieproblemen en algemene politieke instabiliteit geven veel patiënten er de voorkeur aan om hun haartransplantaties in Hongarije te laten uitvoeren. Dan is er ook nog het probleem van de afstand, wat ook een pragmatisch aspect is om te overwegen. Er zijn vanuit alle grote Europese steden regelmatige vluchten naar Hongarije en de vluchttijden zijn korter dan vliegen naar Turkije, waardoor je uiteindelijk meer tijd en geld bespaart. Haarklinieken in Boedapest concurreren met de beste klinieken voor haarimplantaten in Turkije en richten zich vooral op de veiligheid en garanties. Lees in geval van twijfel op Turkse fora de beoordelingen van patiënten die eerder een haartransplantatie hebben ondergaan en bestudeer de beoordelingen van de beste klinieken, die gespecialiseerd zijn in chirurgie tegen haarverlies, in en buiten Europa.

All-inclusive pakketten voor haartransplantatie mannen kosten

Haarklinieken in Hongarije hebben aantrekkelijke all-inclusive pakketten, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken terwijl je in Hongarije bent. Deze pakketten bevatten meestal de prijs van jouw haartransplantatie en de accommodatie in een 4-sterrenhotel, evenals gratis vervoer van en naar de luchthaven.

Haarklinieken in Hongarije hebben alle moderne apparatuur en faciliteiten die je mag verwachten van een kliniek van wereldklasse en Hongaarse haarchirurgen hebben de reputatie als één van de best opgeleide en beste specialisten als het gaat om FUE-haartransplantatie chirurgie.

Voel je vrij om een vraag te stellen! Boek uw online consult nu!

Haartransplantatie foto’s mannen voor & na

loading…